Недатираният планер може ти предложи някои предимства, които подробно ще разгледаме в тази статия. Най-вероятно ще откриеш някоя нова идея за неговото използване и приложение. А ако не обичаш ограниченията, е напълно възможно да намериш този тип тефтер – органайзер изключително подходящи за теб.

Започни и спри, когато пожелаеш

Недатираният планер ти позволява да планираш свободно, без да се ограничаваш от дати. Това е изключително полезно, защото можеш да започнеш или спреш неговото използване, когато пожелаеш. Няма значение дали това е началото, средата или края на годината. Можеш спокойно да го оставиш за няколко месеца и след това да продължиш да го използваш. Така няма да остава непопълнено пространство, което да не може да се използва повече или да трябва да се преправя и датира отново.

Възможно е да имаш нужда да използваш тефтер – органайзера си например само четири месеца от годината или за определени проекти. В такива ситуации можеш да се довериш на недатиран планер, който реално да можеш да използваш няколко пъти през определен период от време.

Обедини в един планер няколко различни сфери

Ако използваш няколко планера за различни цели – един за работа, един за лични ангажименти, един за отделни проекти, то всичко това можеш да обединиш в един недатиран планер. Как можеш да направиш това? Раздели тефтер – органайзера си на няколко части – първата половина или общо шестте месеца могат да бъдат изцяло за работни задачи, а останалата половина от месеците на планера остави за планиране на личните ангажименти. По този начин ще проследяваш едновременно две страни от от живота си само в един планер. По същия начин можеш да разпределиш и организираш недатирания си планер, ако имаш нужда да планираш три или четири различни сфери. От друга гледна точка е и по-лесно да отваряш само един планер, вместо няколко различни.

Поръчай своя недатиран планер ТУК започни да създаваш дните си.